Neuvěřitelné…. Memoriál Petry Hézlové 2024

Dne 22. 6. 2024 se na Výstavišti v Lounech již podeváté konal Memorial Petry Hézlové.  Domácí hospic sv. Terezie děkuje účastníkům akce, sponzorům a dobrovolníkům za neuvěřitelnou podporu domácí hospicové péče v oblasti Lounska.

Akci zahájil starosta Loun, Mgr. et Bc. Milan Rychtařík a celým sportovním odpolednem doprovázel moderátor Evropy 2 Ondra Urban.

Domácí hospic sv. Terezie díky této krásné akci a velké podpoře získal neuvěřitelných 327 600 Kč.

Celé odpoledne bylo ve znamení příjemné uvolněné atmosféry plné sportu a zábavy. Organizátoři velkým i malým sportovcům připravili běžecké závody, workoutové a taneční lekce, cyklo vyjížďku. Děti si užily zábavu v hracích koutcích, na skákacích hradech v dětském „městečku“. Zábava pro děti vyvrcholila v divokém řádění v pěně od HZS Louny.  Již tradičně divácky atraktivní byl program od Policie ČR, kdy si přihlížející mohli prohlédnout výbavu policejní techniky, přehlídku cvičení služebních psů se psovody, naživo vidět simulaci zásahu a novinkou bylo letos i možnost si oficiálně vyzkoušet fyzické testy pro nástup k PČR.

Jak na této akci bývá zvykem, kromě sportu a zábavy se spolek zaměřuje na podporu zdravého životního stylu a prevenci civilizačních chorob. Účastníci mohli využít služeb fyzioterapeutů, výživových poradců, konzultace s lékařem, nebo ve stánku VZP probrat prevenční programy naší největší zdravotní pojišťovny. V průběhu programu diváci mohli vidět několik tanečních vystoupení úspěšných lounských tanečních škol a klubů, módní přehlídku fashion butiku Giovanni Becca a na závěr koncert oblíbené místní kapely FAKSIMILE.

Více informací zde: http://www.befitlouny.cz/memorial-petry-hezlove-2024/

Facebook video: https://www.facebook.com/reel/1593659118135492

Youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=Yo3rHxt7sBg